Privat

Når vi kommer ind i dit private hjem, er vi bevidste om, at det er en tillidssag at give plads til fremmede – men tvivl dog ikke på, at vi vil behandle både dig og dit hjem med respekt. Vi afleverer dit hjem i den fineste stand, og er ikke tilfredse før du er glad for resultatet. Vi dækker godt af og rydder op efter os selv.

Vores professionelle malere fra Suldrup omegn, løser alle former for malerarbejde i Nordjylland, Midtjylland og selvfølgelig Himmerland – både indendørs og udendørs. Vi har stor erfaring inden for tapetsering, kabespartel og malerarbejde i private hjem.

Suldrup malerfirma står til rådighed og rådgiver gerne gennem hele processen ved eksempelvis at hjælpe dig med hvilke farver og materialer, som giver et flot resultat, og udtrykker det du ønsker i din bolig.

Vi forsøger at holde os opdateret på nye teknikker med det formål, at resultatet altid bliver af højeste kvalitet. Som eksperter inden for faget kan vi tilbyde dig en bred palet af muligheder:

  • Nyskabelse af stue, køkken mm. – malerarbejde til hele boligen.
  • Professionel opsætning af tapet.
  • Malerarbejde i forbindelse med ind- og udflytning.
  • Maling af facader og gavle.
  • Maling af træværk, vinduer og døre mv.

Hos Suldrup malerfirma lægger stor vægt på, at du ender ud med et resultat, du med stolthed viser frem. Vi lytter glædeligt til dine ønsker, og forsøger at virkeliggøre det. Hvis du har specifikke idéer, er du velkommen til at sende billeder fra ugeblade og boligmagasiner, så vi er enige om den retning vi går imod – sammen.

Har du spørgsmål, store som små, er du altid velkommen til at spørge. Både før vi starter samarbejdet, under processen og efterfølgende skal du aldrig tøve med at spørge. Giv Lars et kald på tlf. 40563110  eller send os en mail på suldrupmalerforretning@mail.dk

Suldrup Malerforretning